2007-04-20
08:59:49

Jag hatar den helvetes jävla socialen!

har försökt ringa till soc hela jävla veckan på deras såkallade telefontider! Inte fan är det någon som svarar då inte... Suck... ska väl ringa idag också om inte annat...
På måndag ska jag och Tobbe till barnmorskan och får hon reda på att vi inte har skaffat någon ekonomisk kontakt, trots att hon har tjatat så kommer hon bli galen... Suck igen..

Menmen... Sitter nu i Tobbes lägenhet och ska snart äta frukost! Klockan är juh ändå bara 9 så än kan jag kalla det frukost! Tobbe är inte hemma, han är på praktiken och jag skolkade faktiskt från skolan i dag, fy på mig, så jag ägnar tiden åt att städa, diska, pyssla med katterna osv! Mysigt mysigt!

Ska väl bjuda över Madde idag på en kopp thé! Hoppas hon blir glad och kan komma!

2007-04-17
11:48:10

kjhfdsjugalrffdb... mätt i magen..

Sitter på skolan och har precis ätit mig tjock(are) på spagetti och köttfärssås... Var egentligen inte hungrig, mest illamående, men eftersom jag glömde mina vitaminer både igår och idag så var jag väldigt yr i morse... Och bebisen behöver mat så det är väl bara att trycka i sig....

Lovet var bra btw.. Mycket gott med mat! Soligt hela helgen som var! I fredags så firade vi Knasen som fyllde år för två veckor sen! Tobbe blev så packad så det nästan var roligt! Moha! Susanne och Burén blev tillsammans! Kul för dom! I lördags så firade vi Tobbes mamma Monika som fyllde år! Smörgåstårta! Mmmm! Och i söndags så fyllde min "fader" Erik år så då var vi hemma i Julita och käkade grillat!
I går så åkte jag, Tobbe, Susanne och Burén till Nyköping och käkade på Kina och handlade och lite sånt! Det bestämdes att vi nån gång ska åka till Boda Borg för en dag och ha kul!

Idag har jag försökt ringa soc för att få en ekonomisk kontakt, men efter fyra försök med bara upptaget-toner så gav jag upp... Skulle till barnmorskan idag egentligen men det glömde jag.. Får sticka dit efter skolan, måste juh kolla när nästa tid är!
Nu är det snart lektion så då måste jag tyvärr dra......

Grääääss.......

2007-04-05
16:03:05

Påsklov! Skärtosdag!

Äntligen så är det lov! Och nu är äntligen det där jäkla projektarbetet klart! Äntligen! Det måste vara det mest befriade känslan hittils.. Nu är det bara brott och straff-uppsatsen kvar, men den kommer gå bra för jag har mammas hjälp och dessutom så vet jag hur jag ska göra!

Idag har jag och Tobbe bara ätit gott! Till lunch så åt vi grillad kyckling och ris! Jammi!
Sen till efterrätt vid halv fyra så åt vi jordgubbar! Det kändes somrigt!     ^__________^

I helgen så ska jag väl gå på krogen på fredagen med Madde och dom andra! Måste även fråga ut Victor om Stockholmsresan! Du vet vad jag menar VICTOR!
På lördag kommer kusin-Micke och Mange och hälsar på! Det blir roligt! Ska försöka få med mig Tobbe till Julita och äta påskmiddag!
För på söndag så ska nämligen vi till hans mamma och styvpappa och äta lite mums! ^____^

Nej, nu ska jag snart med bussen som går halv fem så jag måste dra nu!