2009-08-16
09:27:14

svart

Det är helt sjukt. Hur fan kan det här hända igen?
Jag hatar allt. Vill ingenting.

2009-08-10
19:49:03

leka <3

Idag så var jag och Alice med Nicke, Marie och Oliver nästan hela dagen. Det var så roligt <3. Vi var på lekplatsen vid sjukhuset så barnen fick leka av sig massa. Oliver är för er som inte vet det ca ett halvår äldre än Alice och så länge ingen av dom är trött så leker dom jättebra tillsammans.
Efter lekplatsen så gick vi hem och lagade mat. Carbonara med spagetti <3<3<3
Jocke och Nicke ska snart träna karate tillsammans och då smiter jag iväg så småningom. Vet inte om jag orkar. Det r så roligt att träffa honom, men obeskrivligt jobbigt också. Men det hade varit värre om vi hade varit ovänner istället.

Jag ska i allafall bjuda Nicke, Marie och Oliver på middag någon gång efter den 20:e <3
Ska bli så roligt ^^

OMG! Alice fyller snart två år. Schiesse!
2009-08-08
12:33:40

omg omg omg!! Inflyttningsfest delux hos Bella

Hahahahahahaha! Jävlar vad full jag var igår. Fan.
Jag är ju som dom flesta vet VÄLDIGT lättpåverkad. Två öl snabbt och jag är full. Igår drack jag typ 8-9 öl och en sambuca! Smaskens var det men oj fan vad det tog. Hahaha

Går över till Bella vid sju. Då har det redan kommit typ fem-sex pers. Sveper i mig en öl på tio min och och nästa (tre min efter) på typ en kvart. Haha. Klockan nio är jag full som ett hus redan och då är jag inne på min fjärde öl. Då springer jag upp till Henke som bor två våningar över i samma trappuppgång och snackar med han i typ en timma. Skickar ett sms till Bella och säger åt henne att inte gå utan att säga till mig. Får ett mess tillbaka; "Vi är redan nere på öltältet, Kom hit!"

VA?!

Mina skor och min väska är hemma hos Bella. Inlåsta. Och dom är på stan. Och jag sitter i Henkes lägenhet full som ett svin och han vill bara gå och lägga sig för han skulle upp sex dagen efter för han skulle jobba.
Pratar med Bella i telefon och då har hon och Danne bråkat, och är på väg tillbaka. Dom kommer så jag får min väska och mina skor och min jacka så jag kommer iväg. Går ner på öltältet, smiter före i kön, hittar Åsa och Jessica. Jessica är nykter för hon ska också jobba lördag, men Åsa är nästan lika full som mig. Vi springer runt massa och jag träffar så mycket folk jag känner, Elie, Bubben och jag täffar till och med Tobbe en snabbis. Blev så glad för jag såg han gå med armen om en blondin, men såg sen att det var en av hans kompisar. Hm.

Efter att ha kommit fram till att öltältet inte tar kort den kvällen heller så sticker vi till San Marino. Bjuder brudarna på en shot var och köper en till mig också och en öl till. Träffar Sara, Sara, Selle, Jocke, hans mamma och massa andra människor. Ska sjunga med Jockes mamma men hon och Jocke drar precis innan våran låt. Avbokar låten och fortsätter supa. Träffar lillis och putte och grip och då är jag så full att jag inte kan stå rakt. Blir bjuden på en öl av Putte, men ger bort den till Sara för då vet jag att jag inte ska ha mer. Då börjar fyllegrubblet. Sara S tar med mig ut och då börjar jag fyllegråta. Haha. Sen kom massa människor och då fyllegrät jag ännu mer. Stod i en ring och kramade folk i omgångar. Hahaha. Sen kom Fredde och höll om mig jättelänge medans jag grät av mig lite och hans flicka stod bredvid och var sympatisk <3. Sen kom Victor och då blev det hela ännu värre! Hahaha, då började jag känna att det hela var för pinsamt att stå ut med så jag ringer Linda och springer till alkisringen för att träffa henne. Går till Donken och där någonstans är Natha också och hon följer mig hem och röker och snackar massa. Sen slocknar jag. Hahaha
Snabbresumé av kvällen.
Vet att jag var på lilla krog under kvällen men kommer inte ihåg när eller med vem. Tror det var Jessica som drog dit mig men inte säkert. Vet att jag träffade Linda där första gången. Retades lite med henne ;) Hahaha!
OMG vad full jag var igår.

I morse vaknade jag klockan åtta, fortfarande lite småfull, och började messa lite med Jessica <3. Kom fram till att jag inte orkade gå och skita, så jag somnade om.
Vaknade vid tio igen tror jag och började messa med folk. Fixade i ordning mig, snackade lite med Bella i telefon.
Gick över och nu sitter jag här.
Ska strax över till mamma och hämta Alice sen ska vi ner på knallemarknaden <3

<3<3<3