2008-06-20
08:42:57

godmorgon folket.

Idag ska jag hem till mamma. Ska fira midsommar där. Och i morgon stanna Alice kvar hemma hos mamma för då är jag bjuden på midsommardagsfirande hemma hos tomas med Victor och hans nya <3 Det kommer bli sååååå kul! <3
Sen på söndagen så åker jag tillbaka till mamma igen och stannar där på obestämd tid. Hon har ju semester nu så då kan vi hitta på saker.
Sen kanske jag får tid att disskutera med mamma om allt som har hänt och det vill inte säga lite D:

2008-06-16
15:38:37

Mmmmhhmmm!!

Nu har Tobbe gått till jobbet. Vet inte vad jag tycker om det. Ledsamt eftersom vi inte ens sa jag älskar dig till varandra. Hmm... jaja, det ordnar sig nog. Älskar skitstöveln så vad fan.

Annars så ska jag snart tatuera mig igen <3<3<3 När jag får pengar. När nu det blir. Men jag tror jag ska använda mina skattepengar till det. <3

2008-06-15
19:22:32

mmm... chiiicken...

Idag kom min familj hit, ja alla utom Robert. Dom skulle lämna Alice och i gengäld till att dom tog henne igår-idag så bjöd jag på min berömda kycklinggryta! <3<3<3
Det var riktigt trevligt och jag och Tobbe har inte bråkat så himla mycket nu ikväll. Han står till och med och diskar nu :P
Snällt va! ^^ <3 Det är när han gör sådana där saker som jag känner att nu kommer allt bli bättre. Och det blir det. En dag eller så... Suck..
Men men inte tänka på det nu. Nu ska jag bara njuta av att slippa det.

Ska lägga Alice nu. Sen ska jag kanske gå ut med Bella om hon har tid och lust ^^ <3

2008-06-15
12:34:14

Fanskap.

Vad håller du på med? Varför kan du inte bara låta mig vara ett tag? Varför ska du göra allt för att förstöra för mig? Det går inte en enda dag utan att du ska hålla på och få mig att känna mig kass. VARJE DAG. Tack för den du...
2008-06-15
12:24:44

<3<3

Jag har hittat en ny sida som jag är sååå kär i! <3<3 www.gojane.com
Uuuunderbara kläder ^^





2008-06-13
07:47:42

Ang beroenden i vardagen.

Jag har fyra riktigt starka beroenden. Hör och häpna så hör inte pengar dit. Inte heller mat eller vatten. Visst behöver jag det men inte lika starkt som mina andra fyra beroenden.
Alice, cigaretter, sex och tops.

Alice
Alice välmående är det absolut viktigaste för mig. Inte bara för hennes egen skull utan för min skull också. Vad som än händer så vill jag aldrig att hon ska behöva bli utsatt för all skit som jag blev utsatt för när jag var liten.
Jag älskar att se henne utveckls från dag till dag och jag älskar att titta på henne när hon sover. Eller när hon skrattar. <3

Cigaretter.
Jag började röka när jag var tolv år tack vare grupptryck. Äldre kompisar som pushade på. Det var inte så att jag rökte hela tiden utan mest när jag kom åt och det gjorde jag mest när jag var inne i stan. Men när jag var tolv år så rökte jag min första cigarett.
Sen när jag flyttade så slutade så var jag ca 14 år. Då höll jag upp tills jag var nästan 18. Då började jag för att jag var psykiskt instabil som en av mina psykologer så vackert kallade det, när jag egentligen bara hade en gansa kraftig depression. Och sen dess har jag rökt varje dag. Har försökt sluta många gånger, under greviditeten höll jag åtminstonde ner på antalet, men sen gick det utför igen.

Sex.
Mmmm.... Säger jag bara. Sex är en mycket viktig del för mig. Jag behöver sex ofta. Ibland när jag har varit utan ett tag så tänker jag inte annat på sex. Sex sex sex, med vem som helst. NU. Och då menar jag inte nåt fint älskande romans utan jag vill ha ett hårt och snabbt råknull. Ursäkta språket.
Det värsta är att efter Alice förlossning så sydde dom ihop för mycket efteråt så jag har inte haft sex mer än två gånger på nitton månader. Gissa vad min dagliga tankeverksamhet handlar om?
Men jag ska ordna det där med gynundersökning och höra vad dom säger.

Tops.
Jag är ett stort beroendeanfall av tops. Ibland kan det nätan vara bättre att topsa öronen än att ha sex. Och inte bara lite i ytterörat utan så långt in det går så jag kan gröpa lite från hjärnsaften också. Närå, men nästan..
Jag topsar mina öron så ofta att det finns ingenting att topsa eller som skyddar öronen, så då kliar det ännu mer och då måste jag topsa lite till. Någon mer som har detta sjuka beroende?

2008-06-13
07:22:53

hm

Alice har börjat nypas ordentligt. Skitkul när man vaknar av att hon har rivit tag i bröstvårtan. Nippletwister av värsta sort kan jag lova, men naglar och hela köret. Det är då man verkligen känner att det är Tobbes tur att ta henne på morgonen.
Här Tobbe, ta din dotter. Gå nu. Men icke. Nog var det jag som fick gå upp med henne ändå.
Jaja ska snart ut med henne och sessan, men väntar till klockan åtta åtminstonde. Lite kan man väl få vakna innan man gör ansvarsfulla saker eller?
2008-06-13
01:39:02

Hmm...

Ikväll satt jag i vanlig ordning framför msn och chattade med Ylva. Sen när Alice väl behagade sig att vilja somna så somnade jag brevid henne och somnade ifrån alla konversationsfönster och allting. Vaknade sen vid klockan tolv igen och kunde inte somna om D: Tog en snabb promenad med Sessan till stadsparken så hon skulle få kissa. Men vad ska jag göra nudå? Är rastlös men ändå trött och kan ÄNDÅ inte somna om... D:

Sen en annan sak som jag har funderat på är om jag inte ska skaffa en flickvän i nästa förhållande. Även om dom flesta lesbiska tjejer jag känner är ganska bitchiga så är kvinnor i regel fruktansvärt bra på ge vita lögner och för att inte glömma otroligt duktiga på ge komplimanger när det behövs.
Inget ont om karlar, men ibland är ni lite väl enkelspåriga och det måste ni erkänna. D:

Blubb blubb. Har tråkigt.
Snart kommer Tobbe hem. Tror jag ska bjuda han på nattfika när han kommer. Då blir han säkert glad. ^^
Vill att allt blir bra igen D: <3
2008-06-12
19:04:37

Nya jeans <3

Idag har jag handlat nya jeans på JC. Dom är så gudomligt snygga och så fruktansvärt sköna! <3<3 Jag älskar dom. Enda kruxet är väl att det är hög midja, men vad fan det döljer man med en snygg tröja! ^^

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Är hundvakt åt Sessan över natten så i morse gick jag och hämtade henne. Sen har man gått på stan och träffat gofolk. Ikväll tex träffade jag Bella och vi gick på promenad och snackade om saker som har hänt, killar, sex, skolan osv. Det kändes skönt att få prata av sig lite ^^

Blubb blubb. Nu ska snart Alice gå och lägga sig. Kommer inte göra så mycket idag. Ska väl göra mig en sen middag så småningom. Åt en gigantisk lunch! Mmmm mätt i magen! <3<3
2008-06-11
21:43:53

Brum brum

Idag har jag varit med Danne! Det var såå roligt! Man skrattar sällan åt så bisarra saker som med honom. Speciellt sex! :P <3 Vi gick en sväng på stan och träffade Natha så jag fick mitt löshår <3 som jag antingen ska färga blont eller svart, beroende på vad jag vill ha för färg i håret.
Sen gick vi och hälsade på Putte när han jobbade! ^^ Det var roligt! Han var så duktig såå! Haha! Mina pojkar <3

Sen i övrigt så har jag och Tobbe bråkat idag igen, jippy. Jag VILL inte bråka mer. Lika bra att göra nåt åt det här. Antingen åt ena eller andra hållet! Nåt måste göras och det är NU.

Men precis nu så ska jag diska. Mwahahaha

PS. Btw så älskar jag Ylva mest just nu <3<3<3 Hon var så go och lånade mig 500 kronor så jag kan köpa mig ett par jeans tills på Lördag då jag är bjuden på studentmiddag :) Täääck Ylvabästisylväää
2008-06-10
19:19:14

USCH!!

Idag är det en sån där dålig dag. Inte själva dagen i sig utan mer att jag tycker inte om mig själv idag.
Blääää.... Men man får ha sådana här dagar om man vill.. :( sådetså..

Jag behöver någon som håller om mig. Tobbe och jag rör knappt vid varandra längre.. :( Får se vart det slutar... :(
2008-06-09
20:37:06

Tristress...

Har ganska tråkigt just nu... Hmm hmm... Finns inte så mkt att göra när Tobbe jobbar.
Fast iofs så finns det inte så mkt att göra när han är hemma heller.
Vi gör ju aldrig nåt. Bara bråkar...
Jag skulle vilja ha kul. Jag vill känna mig älskad igen. Åtminstånde så vill jag känna mig attraktiv D:
Att någon får det att pirra inom mig.

Meeeenn... Nä..

På lördag tar folk studenten. Woho! Typ...
Får se vad som händer då. Jag ska ut i allafall! ^^ Dricka mig lika fuller och glader som i fredags! Fast då hände det ju också ganska roliga saker!
Då var det nationaldagen minsann! <3 Först var det marknad som jag och Tobbe gick på med Alice. Sen var det grejs i stadsparken och nationalsång!
Sen blev det förfestande hemma hos Emelie och Wearner och då började jag bli fuller!
SEN! blev det öltältet! Woho vad man träffade människor! MASSA roliga människor! Kvällen slutade i allafall med att jag, Danne och Putte försökte få hem Dannes appackade brosa och det gick sisådär!
Men mysigt var det i allafall att festa med pojkarna igen! Och många roliga saker hände den kvällen! Tihi..