2007-02-17
11:37:34

Veckan som varit!

Det har inte blivit så att jag har kommit åt en dator i veckan så jag sammanfattar ganska kort här!
Mån-tis sjuk som fan... var tvungen att vara hemma! Skönt med lov nu nästa vecka!
I onsdags var jag på kvinnokliniken på inskrivning! Då fick jag ta blodprover, som gav mig mongostort blåmärke, jag fick lyssna på vad jag ska tänka på och vice versa! Jättekul och jättebra! Min barnmorska Catarina är underbar! Sen så fick jag massa böcker och broschyrer om bäbisar, om vad jag får äta och inte och vice versa! ^______^
Men det bästa var nog när vi skulle kolla bäbbens hjärtslag! Och då sa Catarina att jag kanske inte skulle höra ljuden, utan att dom bara syns på grunkan som hon höll i! Men jag hörde den! MIN BÄBIS VÄXER OCH SPARKAR I MIN MAGE! Jag började störttjuta och Tobbe stod och flinade! Kul som fan!
Torsdag var jag på skolan för jag vill inte missa Psykologi B! Mitt favoritämne! Och fredagen var jag hemma från skolan eftersom det var friluftsdag och jag kände mig inte riktigt bra. Åkte in sen på kvällen och festade loss med hela tjocka gänget! Först hemma hos Tiina, sen San Marino och sist hemma hos Nathalie och Glenn! Jag skulle sova hos Victor och vi kom inte hem och i säng förns klockan sex på morgonen! Men kul hade vi hela bunten! Jag nykter såklart, men galnare än dom flesta!
Nu är det lördag och jag sitter hemma hos Victor och äter upp deras mat! Victor är nere på stan och träffar Sofie och Lillen! Jag ska väl pallra mig ner dit nu när jag har piggnat till lite!


2007-02-11
10:49:39

121261-2


Idag vaknade jag vid åtta första gången! Då gick jag ut på toaletten och kissade av mig fem liter eller nåt...
Sen så kröp jag ner i sängen och la mig brevid Tobbe igen! Mysmys!
Vid klockan kvart över tio så vaknade jag igen och kände att jag behövde ta en cigg så det gjorde jag! Det är typ allt jag har hunnit med idag!
Sen klockan 13:20 eller 17:20 så ska jag ta bussen hem till Julita igen! Hem till mamma och tvinga henne att köpa falukorv till mig så jag kan ha det på en knäckemacka! ^___^ Jammijammijammi!
Och jag vill ha kyckling i ugn med tomater till! Jammi!

Men men... Nu ska jag väl kanske göra i ordning någon form av frukost, så man klarar sig under dagen! Även så att inte Tobbe får fnatt!



2007-02-10
22:42:03

Oma fyller 75!

Idag vaknade jag ungefär vid tio-tiden.. Ganska tidigt om man tänker på att jag var vaken till halv fyra i natt! ^____^ Men men...
Klcokan halv ett så gick jag och Tobbe till fiskaffären för att handla mat till fiskarna. Sen så gick vi förbi blomsteraffären för att handla en fin blomma till oma (Tobbes farmor) som fyller 75 idag! Det blev en fin Orkidée!

Efter blomsteraffären så smet vi in på ett kondetori och småsmaskade på gott fika!
Sen så tog vi stadsbussen halv 4 som skulle köra oss till oma och resten av Tobbes släkt!
Där blev det kalas! Jag har inte ätit så mkt på länge! (i förrgår), men tyvärr kunde jag inte äta smörgåstårtan som var så fin för det var tonfisk i den och det klarar jag inte av att äta... Jaja, det är väl så när man väntar bäbis!
Men inte gick det nöd på mig inte! Tobbe och Fredrik, och dom andra med, tryckte i mig mat och kakor så jag blev alldeles rund hela jag och var tvungen att knäppa upp byxorna! Hahaha!
Vid nio så blev jag trött så jag gick och la mig i fotöljen, där jag blev omhändertagen av oma!
Men inte dröjde det länge innan allt folk kom in till vardagsrummet!
Tobbes släkt på farsidan är jätteroliga, men ganska tröttande i längden! Men jag tycker om dom!

Nu ska jag i allafall göra mig i ordning, för att tralla ner en sväng till San Marino till Victor och Madde ett tag! Vet inte om jag kommer vara där lika länge som igår, men det visar sig! Ha det gräs nu!