2009-09-10
19:03:38

:) :) :) :) <3<3<3

Lämnade Alice klockan nio på dagis. Kom hem, rökte cigg och käkade frukost på balkongen med Jessica i morgonsolen. Hoppade in i duschen för vid tolv skulle jag träffa Malin <3

Går ner vid halv tolv så jag skulle hinna fotografera lite innan. Sitter och terapiar lite i alkisrinegn. Lyssnar på Ace of Spades med gubbarna där. Hahaha.
Träffade Malin som satt med hennes mamma utanför JC. Vi väntade in Moa sen gick vi till Venecia och käkade mat! Smaskens va! :D Jocke gick förbi en snabbis, skulle till tandläkaren.
Efter mat gick vi till bion för att se vilka filmer som gick för jag och Jessica hade tänkt att gå ikväll. Fanns dock inget av värde så vi sket i det.

Sen trallade vi runt lite på stan och jag blev kär. Jag menar verkligen riktigt riktig kär. Det var det snyggaste jag har sett på så grymt länge och jag dreglade och jag glodde och jag kände! OMG!!

OVER KNEEHÖGA JÄVLA FITTIGT SNYGGA STÖVLAR OCH JAG VILL BARA HAA! OMFG! KÄR FÖR HELVETE!!


Dom var så snygga och sen kollade jag på kontoutdraget och jag blev så ledsen men jag funderar på om jag kanske kan avvara 900 på dom? Det vore värt det! Promise för fan! Och JA Jocke, det ÄR vinterskor... Typ. Man kan ha sockar i... Och extra strumpbyxor. Sen kan man ha dom som vinterskor! Duger det? :) :) :) :)

Sen satte vi oss vid fontänen i solen och bara njöt :) Skönt var det.
Träffade Chrille, Dansken och Wearner och vi hela högen stack iväg och fikade. Ja jag tittade på men det var trevligt i allafall. Hahaha!

Sen efter spring på donken, systemet och lite sånt så skulle Malin övningsköra så då dissade jag gänget och vandrade lite för mig själv. Mötte Nicke och Lina och hälsade på dom en snabbis, sen sprang jag vidare. Satte mig på stora trappan och fick syn på Sara och Selle. Vinkade till mig dom och vi satt och snackade lite innan vi stack och käkade pizza :) Runt halv sex så kom Nicke och Arpo och skulle käka dom med. Lämnade min kamera och mina öl med dom fyra och sprang och hämtade Alice hos Tobbe. Hämtade mina saker hos Sara och sprang sen hem en snabbis för att hämta Claras present.
Nu sitter jag äntligen hos Nathalie och efter det här ska jag förbi affären och köpa lite gott till kvällen.

SEN ska jag ta det lugnt när Alice har somnat. Faaaan vad jag ska dega i soffan. OMG.

Nu ska jag röka.

SÅ PÖSS!!

VILL HAAAAA SKORNAAAA!!
2009-09-09
21:11:49

pojkar, gitarrer och massa massa cola! :D

Fick kontakt med Chrille förra veckan igen! Jäjj! Sitter här igen och lyssnar på när han spelar gitarr. Älskar gitarrspel. Är det inte fint? Bjöd han, Teimur och Jessica på min hemmalagade köttfärspaj idag. Den blev så lyckad! :D Så duktig så.

Men men, vad har hänt den senaste tiden.. Massa. Men jag överlever.
Jag har ju så fina kompisar <3

I allafall. Festade med folket i helgen. Danne, lolla, jessica, simon, tim, linda och självfallet jolle :D (Chrilles brosa) Jag blev så kalasis så ni anar inte.
Förkrök hos Danne och Lollo. Jag och Jessica kom dit vid halv åtta ungefär efter ha nattat Alice hos mamma. Blev förresten bjudna på underbar mat där innan vi stack.
När vi kom dit var vi först på plats, men det droppade in folk eftersom. Då skickade Jolle sms och frågade om han fick komma! Jäjj, det fick han. Synd att han blev så full bara! Hahaha. Han gick hem när vi kom ner på stan för han orkade inte. Då hade jag redan hunnit bli bjuden på både korv och cola! :D
Jag och Jessica drog till San Marino och senare till Lilla. Lollo och Danne drog till Maistro för Danne blev för full och ville ha fyllekäk och sen hem. 
Men jag och Jessica hade kul under hela kvällen :D Synd bara att vi blev förföljda av den dära pricken. Jessica, du vet vad jag snackar om.

I veckan har jag hunnit fika med Chrille, planerat träff med Jolle till helgen, gått på promenad med Jonte och blivit bjuden på Rhodos av Teimur nästa vecka. Terapin att kunna umgås med mina killkompisar igen efter allt funkar ganska bra. Är fortfarande nervös, men det går bra sålänge som dom är nyktra. :)

Ska till polisen på måndag med Vera och min advokat. Men det går nog bra. Bara dom sköter sig, annars drar jag. *Klatsch!*

Nej nu ska jag umgås med Chrille lite innan jag drar hem till flickan min! ^^ Teimur sitter barnvakt för tillfället :) :)

PÖSS på folket <3<3<3<3