2007-06-30
12:29:46

Gårdagen

Fredagen var en händelserik dag! Klockan elva så gick jag och Tobbe ner till KFAB och skrev på papper till den nya lägenheten och sade upp Tobbes.
Sen så gick vi till arbetsförmedlingen och vidare så handlade vi en födelsedagspresent till Madde! ^___^
Klockan ett så gick jag och Tobbe till Soc för ett möte där. Det gick som vi hade förväntat och vi kom fram till att vi inte kommer att behöva deras hjälp från början.
Efter soc så sprang Tobbe iväg på pappagrupp och jag gick ner till stan och handlade mat.
Klockan sex så gick jag och Tobbe gick över till Victor och käkade en enormt god köttgryta med ris till! Sen vid åtta-tiden så började folk droppa in och det slutade med att vi var MÅNGA på festen! Tobbe blev lite småfull och Tomas blev DYNGpackad! Hahaha! Sen att Madde hade fått i sig för mycket var också roligt!  Alla hade skitkul på festen.
Vid elvasnåret så gick hela gänget ner till San Marino och hade skoj där! Fy fan vilket drag det var! Haha! Jag tvingade upp Tobbe på dansgolvet med en okänd människa som ville dansa bugg. Hon höll på bryta armarna av Tobbe för hon dansade sexstegsbugg och han fyrsteg! Hehe! Det var roligt att se!
Jag sjöng i vanlig ordning med Micke, Gå och fiska. Sen vid ett så började folket trappa av då krogen stängde och jag och Tobbe fick sälskap av Chrisse hem!

Så idag tänker jag bara ta det lugnt, slappa och kanske städa lite om jag har ork eftersom vi kommer ha visning på lägenhten i veckan! ^_____^
2007-06-29
01:45:53

Live in pink...? Yes I do...

Ibland känner jag mig sådär rosa som bara jag kan göra!
^____^


     
   
   
2007-06-26
08:54:02

Midsommarfirande och annat skoj i helgen!

Midsommar blev lugnt, var med familjen hela fredagen.. Ville gå på fest men orkade verkligen inte. Tobbe var i fiskartorp med släkten och madde och victor och resten av kompisarna var någonstan-inte-vet-jag på muckfest och dom hade kul åt varsit håll! Glad för deras skull! ^____^
lördagen så åkte jag och Tobbe hem till hans mamma och till Bobo och fiskade hela helgen! Det var roligt fast jag inte fick något! ^____^ hehe! Älskar att fiska, längtar så tillbaka till Jämtland då!
Vi åkte Cadillac i söndags när vi skulle till Brådviken och fiska strömming och mitt ute i ingestans så skulle vi tanka och då la startmotorn av! Hahaha! så Bobo och Sussie fick turas om att den ena låg under bilen med en hammare och gick lös medans den andra fick försöka starta! Kom iväg igen efter ca 40 minuter med många glada utrop! Tack och lov så var vädret kanon hela söndagen!

I går måndag var en UNDERBAR dag! Då fick vi reda på att vi hade fått lägenheten som vi suktat efter så länge!  Är så jävla lycklig! Jäjj!!!! Och sen blev dagen ännu bättre när Tobbe äntligen kom upp i level 20 på sitt spel! Och det är något han har strävat efter jättelänge! Och om han klarar det utan att dö en enda gång så får han speciell titel! Och nu är den hans! Så det firade vi med att jag stekte hamburgare som vi smaskade i oss!

Idag tisdag så händer inte så jättemycket... Ska tvätta MASSOR mellan 12-17, och sen kommer Tobbe hem! Ska väl kanske ringa till Madde sen och kolla vad hon handlade för kläder i går när dom var i Norrköping! ^____^

Pössh hej!

   
    
Jag och min mamma äger!
2007-06-19
10:10:10

Boring...

Jaha, ledig ledig ledig... Åååååh, vad skönt det är att vara ledig... Eller inte...
Så här rastlös har jag inte varit på VÄLDIGT länge! Nu har sommarlovet varat i 11 dagar, med studentdagen inräknad och jag har TRÅKIGT! Tobbe är på skolan och det enda jag gör är att tvätta och städa, tvätta och städa... Och ibland så stryker jag lite också... Jippy...

Idag så ska jag kanske fika med Tobbes syrra och det ska bli roligt! Lite förändring i vardagen är alltid bra! Ska även handla lite och se till att vi får någon mat i hemmet! Annars så kommer det väl inte hända så otroligt mycket idag... Ska till LIDL idag och kolla bordstabletter medans Tobbe, Johnny och Fredde kollar skyddsutrustning till deras film! Tobbe har sagt att jag ska få ett par bordstabletter om jag är snäll! Och det är jag ju! ^_____^

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och hänga upp tvätten som är klar! ^____^

Buh buy
2007-06-15
07:57:28

Madde

Jag blev inte arg på någon, älskade Madde... Jag blev ledsen och det inte bara på dig... Jag var nog ganska grinig i telefon till Tiina också och med Victor har jag pratat också...
Jag älskar dig Madde och jag förstår om du har mycket att göra... Jag tycker så otroligt mycket om er alla och jag är nog mer känslig än vad jag skulle vara...

Med sommarlovet hägrande som jag inte kommer göra någonting av , får mig att bli alldeles knäsvag.
Jag har börjat få panik eftersom jag vet att det här är den sista sommaren som jag är "fri" fortfarande..  Det känns för mig att jag inte hör till längre, och det vet jag att jag gör men sen till hösten försvinner all vårdlöshet och det vilda livet för min del och det gör mig konstig... Jag som alltid har varit den där personen i gänget som har varit galen och festatokig och fylld med upptåg, ska inom två månader omställa mig till att bli ansvarsfull och en bra mamma... JAG?! Visst kommer jag bli en galen morsa, men ungdomslivet försvann så plötsligt för mig och jag vet inte riktigt heller hur jag ska bete mig längre.

Madde, du är min bästa kompis och det vill jag att du ska veta... Vi har klarat av så mycket tillsammans och ska nog klara av det här också! Vi går och käkar glass nån dag du och jag och ser till att livet och den sista sommaren för mig som galen och vårdlös ungdom blir roligt igen! Du är visst en superwoman! MIN superwoman!
Du och jag mot världen madde!
Gräs och Grus
Bambi och Barbie
Din microbacill
Annelie och Madde!

2007-06-13
23:01:52

.....

Tycker inte ni om mig längre....?
2007-06-11
06:25:38

Bästa kompisarna...

Äntligen så kan jag också kalla mig studenska! Jippy! Att stå där på flaket var en underbar känsla om frihet! Och värme! Fy sjutton vad varmt det var! Ojoj!
Efteråt så stack vi hem till mig i Julita där det bjöds på smörgåstårta! Jammi! Det var familjen o Tobbe, plus Victor, Madde, Tiina och Knasen! Kul!

Vad som var mindre kul var gårdagen... I fredags på studentdagen, hemma hos mig så bestämde gänget att åka ner till stranden igår. Alla var varma och svettiga och dom som bestämde att åka ner till stranden var jag, Tobbe, Madde, Victor och Tiina...
Enda kruxet var att igår vid tjugo i tre så skickade jag ett sms och frågade när vi skulle åka ner, då fick jag svaret; "Shit förlåt, vi har redan varit nere."
Tack för den. Det är inte första gången som jag blir bortglömd, eller vad man nu ska säga. Jag vet inte vilka anledningar ni "glömde" mig, men jag glömde inte att bjuda er på lunch på den lyckligaste dagen i mitt liv. Mina bästa kompisar. Hör av er nästa gång vilken anledning det än är...

Det är inte det att dom glömde mig just igår, det är det att jag känner att jag lixom inte räknas till gänget längre. Folk blir glada av att se mig, men mer är det inte.. Är det för att jag är gravid eller? Jag känner att jag är i lika stort behov av kompisar fortfarande...
Suck.. Jag går och låser in mig....
2007-06-08
22:22:03

Studenten i morgon!

Fy fan vad jag längtar tills i morgon! Äntligen är det min tur! Skulle ju tagit studenten förra året, men så blev det inte! Men i morrn! I MORGON!!! Gaaaah!!!!!!!

image42
2007-06-07
10:03:55

Femhundra år senare...

Bajslänge sen jag skrev nu! Vet det och skäms inte ett dugg för det!
Livet har flytit på i sakta mak..

Jag blir bara större och större! Är i sjunde månaden nu och värken kommer och går i ryggen! Men jag mår jättebra och det är bra allt annars också!

Fyllde 20 den 15 maj och fick många fina presenter! Bl a mammas och Eriks brudkista, fullpackad med saker från mormor! Jag blev så glad att jag började störttjuta! Sen grät jag ännu mer när Erik gav mig typ sin farmors mor (eller nått) gammla vippspegel! Den är så gudomligt vacker och jag har gått och kikat på den i säkert åtta år eller nåt! Och när jag började gråta, så grät mamma och Erik och då började Linnea tjuta eftersom hon inte förstod vad vi grät för! Hahaha!
Men den finaste presenten fick jag av Tobbe! Den 15 maj 2007 så förlovade sig han och jag! Så nu har jag även världens finaste ring på mitt finger!

Nu i veckan är det STUDENTVECKA! Äntligen är det min tur också! Jag är så jäkla glad! Skulle juh ha tagit studenten förra året men det blev juh inte så! Men nu, NU är det äntligen min tur att stå på trappan också!
Var på bal i lördags och Tobbe var så jäkla snygg! Vi hade skitkul, verkligen! Hoppas balbilderna kommer snart!
Nu är det torsdag och i har hunnit med både det ena och det andra!
Nationaldag igår och då umgicks jag med älsklingen, Madde, Victor, Dansken, Wearner, Emelie, Tiina och Chrill + en massa mer!

I söndags den 3/6 så firade jag och Tobbe ett år! Det var kul, för det är det längsta förhållandet både han och jag har haft! Naaw! Är så kär! Det blev god mat och bio för oss!

Igår förrgår tog Tobbe en massa bilder på mig när vi gick på kvällspromenad! Ska sätta in lite!