2009-07-21
12:33:41

Fiske, party, saknad, soc

Har ju lovat mina vänner att börja blogga igen, så det är väl bara att sätta igång.
Den senaste tiden har varit obeskrivligt jobbig. Den sjätte så separerade jag och Jocke. Det var jättetufft, men det är sådant som händer. Allting var förståligt och vi pratade så länge om det. Allting är lugnt mellan oss och vi är fortfarande mycket goda vänner. <3. Sen förra måndagen så åkte Alice hem till sin pappa för att vara hos han i två veckor. och i helgen så stack resen av familjen till jämtland. Så saknaden efter närheten är ganska stor just nu. Är bara superglad att jag har mina vänner.

I torsdags så träffade jag Dansken, Malin, Wearner och Chrille på stan så jag följde med dom och fiskade. Det var så otroligt mysigt ^^ Solen var med oss nästan hela tiden.
fredagen så följde jag med dom till Djulö för Dansken och Chrille skulle åka helikopter. Jag var så avis så jag skulle kunnat spytt över det. Hahaha! Men jag är glad för deras skull! Dansken var alldeles till sig! :P
Sen på kvällen blev det förfestande och party! Senare utgång vilket fick både ett dåligt och ett bra avslut. Jag var dock nyckter för jag skulle jobba lör-sön.
lördagen sjukskrev jag mig, sjuk och migrän, woho på den. Så jag tillbringade förmiddagen med Jocke och hade trevligt. Vi fikade och tittade på film.
Söndagen blev också en sjukskrivningsdag. Surt, behöver pengarna. Men hade filmkväll med Jocke och Teimur på kvällen så det var kul. Jag bjöd på mat och dom tog med sig annat gott! ^^
Igår så klippte jag mig. Typ samma frisyr, bara att jag klippte bort allt det slitna. Sen ringde Bella!! Jag blev så oversized happy! Vi gick på stan och hade jättemysigt! <3<3<3. Senare på kvällen hämtade jag mammas symaskin och sydde sängkläder till Alice! Dom blev så fina! Lila och vita med grönt sidenband till ^^ Bilder kommer så fort jag har hittat kameraladdaren, haha. Åsa följde med hem och vi hade lite filmkväll. Hon tvingade mig att följa med henne till affären och köpa popcorn. Jag orkade inte riktigt så jag följde med i pyjamasbyxor. Haha.

Idag så gick jag och Jocke till Soc. Det gick bra. Sen följde han med mig hem och fick lite mat i magen. Haha! :P Och nu sitter vi hemma hos Lukas och ska glo lite på tv.

Så nu har jag varit duktig. :*
2009-07-17
17:00:22

far away - nickelback

Ska börja blogga lite smått igen. om jag kommer ihåg. Måste bara få ork till det. Men det kommer.