2010-04-22
12:29:30

videoblogg

2010-04-14
20:21:40

Huvudvärk och pigg dotter..

BANG! BANG! BANG!



I morse var Alice så gullig och vaknade halv sju. Trött satan men piggnade till relativ snart.
Går iväg med Alice till dagis till halv nio. Tog sen 45 minuter på mig bort till Palladium (tar annars ca 15-20 min) i det vackra och varma morgonvädret. Skönt att bara ta det lugnt. Fick med mig min 6 sidor långa hemuppgift som vi fick över mån-tis. Min var längst x) Stolt, javisst.
Iivo kom efter lunch (våran personliga tränare) och fick med oss på en jättelång promenad upp till Gastuberg. Där satt vi och pratatde eett tag om vad vi kan hitta på för friskvårdssaker tillsammans hela gruppen.
Sen när alla skulle hem så bestämde sig jag och Emelie att ta med oss Emelies hund Pandora (som var med hela tiden) och gå den långa vägen hem och njuta ännu mer av det fina vädret.
Hinner precis tillbaka till Alice dagis innan hämttid. Jag, Alice och Emelie gick till lekplatsen på baksidan och lekte lite.
Efter ett tag kom JK och joinade oss. Då precis innan vi ska skiljas åt så ramlar Alice på gruset och får skrapsår på både händer och fötter.
Upptäcker att hennes napp och snuttefilt var kvar på dagis och huvudvärken börjar smyga sig på.
Tillbaka dit och sen hem igen och börja med någon snabb middag.
Blev kyckling i ung med tomater, svamp och lök, nudlar till det.
Sen efter middagen så var det till och byta om och gå hem till Ulrica som fyller 23 idag! Congratz!

Nu sitter jag och försöker få Aliceatt somna och huvudvärken min håller på att knäcka mig. Jolle ligger i soffan med sin egna huvudvärk och väntar på mig.
2010-04-13
20:39:37

...........

Jag menade det inte... Förlåt vännen..
Alla gör misstag ibland. Du ett och nu jag.





Idag har det varit en skön dag. Eftersom jag hade Alice på dagis och var ledig från Palladium så har jag bara tagit det lugnt. Började dagen med att läsa ut en bok jag började på igår. En sådan där typisk sliskkärleksdravelbok som jag bara älskar. Emely heter den, kommer dock inte ihåg författarinnans namn.
Tog sen en dusch och fixade håret, sminkade mig lite. Lekte framför datorn lite och ringde sen upp Chrille som följde med mig på en promenad. Gick en snabbis till McDonalds och åt lite. Strosa runt lite granna och gick sen hem till Dansken, Malins syster Sara ville att Chrille skulle komma på kaffe så jag följde med.
Efter ett tag kom min babe Malin hem från skolan, så hon följde med mig och hämtade älskling på dagis.
Jag och Alice gick sen hem och upptäckte att vi hade för lite köttfärs till lasangen så vi gick över till svärmor som var snäll och lånade ett paket till.
Hem och laga mat, Jolle kom hem, och lite senare kom Chrille. Maten blev jättegod och lagom till matlåda blev det också.
Efter det var Jolle så snäll och satt barnvakt, så jag och Chrille gick över till Micke och repade.
Vi ska ha spelning hemma hos mig på lördag enligt planerna, men Micke är sjuk nu, och jag börjar bli. Suck.
Nu har Alice precis somnat, så ska gå ut till min karl och mysa lite.

Buh bye :*
2010-04-09
13:29:54

Sthlm

Gårdagen (torsdag) blev lite av ett fiasko.

Planen: Åka till pappa och hälsa på och åka hem igen och ha filmkväll med svåger.
Resultatet: Skit xD

Det började med att jag i onsdags glömde min mobil i palladiumlokalen, så jag kunde inte nå pappa igår.
När vi satt på tåget till sthlm så messade jag brorsan och mamma och jocke fram och tillbaka för att få tag på pappas nummer utan mer resultat än att Jolles mobil höll på dö. Inte fanns det något kontaktuttag någonstans heller så man kunde ladda den.
Kommer fram till Sthlm och efter fem minuter börjar huvudvärken komma. Men kul.
Jolles mobil dör och därmed all kontakt med omvärlden. Vi äter några gånger och går till tågstationen vid fwm. Missar tåget och får vänta till kvart över sju på ett intercity-tåg som kommer fram till kholm halv nio. Under hela dagen så har jag haft den värsta huvudvärken på hur länge som helst, alice har varit gnällig och jolle trött.
Vi kommer hem nio och huvudvärken är kvar så filmkvällen gick åt helvete också.
Somnade med huvudvärk och vaknade flera gånger under natten.

Synd att vi inte träffade pappa, men vi kom hem med en ny fin klänning till mig och nya smycken som jag ska ha ikväll. <3 Och till jolles stora lycka så kom vi hem med ett xbox360 också :P
2010-04-06
20:55:34

Men vad vill du egentligen?

Du dissar mig totalt, vi tittar inte ens på varandra när vi möts, men likförbannat kollar du in min bilddagbok så fort det dyker upp något nytt och säkerligen min blogg också.
Är det suget efter skvaller som lockar?
2010-04-04
22:00:09

Palla skriva x)

Party fredag, Familjemiddag lörad, Mys på stan idag.

Så x)


Ny design på intågande, orkar inte med alla dystra färger.