2008-05-31
00:26:21

Varit hemma hos mamma

Har varit hos mamma hela veckan. Det har varit skönt. Har fått färg i det fina vädret, men har även fått tänka litegranna. Det har behövts. Just nu vet jag inte riktigt vad som händer inom mig, eller hur jag ska må.

Mitt och Tobbes förhållande rullar på. får se hur det går.
Jag älskar Tobbe otroligt mycket. Så fruktansvärt jävla mycket. Men jag vet inte hur länge till jag orkar.
Nu har Tobbe fått jobb. Visst det är fruktansvärt kul att han har fått det och jag är så glad för hans skull och jag hoppas att han får lite rutin i vardagen också!
Tobbe har varit duktig och hjälpt mig att städa massa när han varit ledig så jag är nöjd på det planen.
MEN... och det är ett ganska stort men.. det känns inte riktigt som allt är bra mellan oss. Jag vet inte vad det är. Vi blir glada när vi ser varandra och pussas och kramas, men det är någonting som har spruckigt hos oss. Eller mer som en oidentiferbar repa. Man märken den inte riktigt, men den finns där och man blir irreterad på den.

Sen en annan sak jag funderat på är att jag saknar Madde jävligt mycket. Det är synd att vi håller på glida ifrån varandra. Hon umgås ju mest med Li och Weonica nu. Och jag tycker det är jättekul! Jag är glad åt dom och hoppas att dom har roligt jämt. Det är bara det att jag skulle vilja vara lite delaktig också. Kanske ett mess osom frågar om jag vill hänga med ut en kväll. Eller ut på stan och prata?
Är det Alice som är problemet? Eller glider vi bara ifrån varandra, vännen?
Jag älskar dig Madde och du vet att du KAN fortfarande prata med mig om det är nåt!
Och btw...
ETT STORT FET JÄVLA MEGAGRATTIS TILL KÖRKORTET GUMMAN!

 
2008-05-22
21:17:17

Kalaaas

Idag var vi på 51-års kalas hemma hos Tobbes farbror. Det var trevligt! Man får alltid så god mat där! <3
Men vad jag avskyr mest med maj månad är att ALLA fyller år då! ALLA! Och jag har aldrig pengar maj månad D:

Nu vill jag resa bort och bränna alla mina 5 kr jag har i plånboken.

BTW så köpte jag Ylvas present idag. Hoppas hon blir glad. Nu ska jag bara få iväg den också, och jag är ju lite seg med sånt :P
2008-05-21
22:10:28

Hej då datorn.

Gamla datorn har pajat helt nu. Nu är det inta bara skärmen utan hela burken och där ligger alla bilder som jag har tagit under dom senaste sju månaderna. Hoppas dom går att rädda.
Och vad mer viktigt är att photoshop låg på gamla datorn. Så nu kan jag inte sitta vid det heller! Så vad ska jag göra när Alice sover nudå? D: D: D:

Alice har blivit såååå jobbig. Mamma mamma mamma mamma hela tiden! D:
Jag älskar min dotter. Så otroligt mycket, men nu börjar hon gå mig på nerverna lite. Jag skulle behöva en helg för mig själv, utan familjen. Kanske med en god vän och lite alkohol. Någon som känner sig sugen?

Jag fick pengar i går. Dom är nästan slut idag. Räkningar och mat, men faktiskt nåt litet till mig med! Natten till igår, precis efter tolvslaget så satte jag in pengar till Ylva och köpte ett av hennes linnen an aj absolut löööw it! <3<3<3
Det är sååå fint! Men utan kamera så kan jag ju inte ta kort på det heller... :(
Men så du vet Ylva så var det sååå fint! <3

Jag var btw inne på Ylvas blogg idag och såg att hon hade lagt upp massa fina saker från Bluebok och jag fick såååååånt jävlaa shoppingbegär!
PENGAR!!!
2008-05-20
12:29:24

Regn

Idag regnar det... Woho! Det som hade klarnat upp så bra efter Ylva hade åkt. :( Men nädå. Inte ska vi ha så roligt!
Igår fick Tobbe jobb! Yes! Det var så roligt och tanken på att det nu kommer vända, vi kommer få ihop lite pengar är underbar!
Mer kläder till Annelie! Mwahahaha! Nej så illa kommer det väl inte bli, men ett litet plagg i månaden gör ju inget! ^^
Då ska jag i allafall köpa den här tröjan till Alice ifrån Blue Fox barnavdelning! ^^

image71
2008-05-19
23:26:06

helgen

I torsdags fyllde jag år! Woho! Grattis till mig! Det kom massa släktingar från Tobbe och min familj, med presenter till migmigmigmigMIG! Mwahahahaha!
Men det absolut bästa var att klcokan sju så kom Ylva!
Min aldeles egen ylvispylvis! <3<3<3
Det var så roligt! Hade faktiskt saknat henne ordentligt sen hon var här sist! Vi tog det ganska lugnt på torsdagen och softade! ^^

På fredagen var det stress! Det började med att jag satte i Ylvas nya fina dreads. Det gick bra men vi blev lite sena. Klockan två skulle vi nämligenlämna Alice på bussstationen till mamma som skulle vara barnvakt. Det slutade med att mamma och jag stod lika stressade och nästan skrek på varandra och kom ingen vart! Hahaha!
Efter Alice i allafall blivit lämnad så gick jag och Ylva (och Tobbe lite) på stan. Det var skönt att bara prata! ^^
När vi kom hem så städade vi lite och då började jag bli stressad på riktigt. Jag hade ju ändå bjudit runt 40 pers till vår lilla lägenhet till festen på kvällen och lägenheten såg ut som sju svåra år.
Men men jag hoppade in i duschen och när jag står i duschen så kom Victor (!) och robert! <3<3 med presenter! Woho!
Vi bjöd dom på mat och sen blev det ännu mer snabbstädning och sen började gästerna ploppa in!
Sagt o gjort så var hela lägenheten full på en timma! Hahaha!
Festen var såååå sjukt rolig! Alla var fulla och glada och min dunderförkylning som jag genomgick märktes knappt av! <3

På lördagen tob vi det lugnt. Tobbe var bjuden på grillfest på kvällen så jag och Ylva sulle bara titta på film.
Men på morgonen städade vi i allafall lugntihop. Gick och pantade burkar sen festen och gick ner i källaren med massa skräp. Sen kring klockan tre som kom Alice hem igen och det var sååå mysigt! Saknar henne alltid när hon sover borta, hur skönt det ändå är med sovmorgon!
Vi kollade på Leagally blonde och åt chips på kvällen och det var mysigt att bara vara!

På söndagen så var det jääääs. Vi satt mest bara vid köksbordet och diskuterade massa saker bla adoptioner, vegetarianer och annat sånt roligt! ^^
Sen helt plötsligt kollade vi på klockan och blev tysta. Det visade sig att vi pratat bort tiden totalt och vi var tvugna att gå till tåget. Hahaha!

Det var ganska ledsamt när Ylva hade åkt, men jag gjorde det bästa av situationen och tog ett hett bad och soooov sen! <3<3<3. Blev tyvärr väckt av Tobbe som sa att hans mamma med flickvän skulle komma inom tio minuter. Så det var bara att vakna till liv och vara trevlig och koka kaffe.
När dom började göra sig i ordning så tänkte jag "soooova" men icke. Precis då ringde knasen och stod nedanför och ville gratta mig! Jaha, inget sova.
När knasen sen gått så var det för sent för att somna om så då fick man syssla med lite hemmapyssel istället. städa upp det sista efter helgen och lite sånt.

Idag måndag har jag umgåtts med Bella och Amanda. Det var roligt och avkopplande! ^^
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Nu har jag skrivkramp!


<3<3<3<3 to you!

            
2008-05-12
22:58:47

Mamma minsann

I helgen har jag varit hemma hos mamma och Erik. Packade ner kläder till Alice och drog med mig henne. Sov där från lördag tills idag och det var sååå skönt. Solen har varit underbar hela helgen och jag har tillochmed fått lite färg! ^^ Det ända jobbiga är att Alice har blivit så sjukt över-mammig. Det är ju runt den här åldern sombebisar inser att dom inte sitter ihop med mamman och då blir det kaos i deras små huvuden.
Så det är migmigmigmigmig hon är på heeela tiden D:
Hon börjar gråta så fort någon annan tar henne och om jag sätter ner henne börjar hon gallskrika! Men men, det går nog över det med :S

Idag var jag duktig för nu har jag städat undan MASSA i lägenheten, plus att jag tagit ner vinterkläderna till förrådet! ^^ Duuuuktig! Mwahahaha.

Måste fixa mat och bullar till min födelsedag. Fyller ju år på torsdag och då kommer massa skläktingar och så och firar mig med presenter och då vill man ju bjuda på någonting :) Typ smörgåstårta! Mmmm....
Och till festen på fredag måste det inhandlas chips och sånt. Lite festsnacks till töntarna som vill sitta i soffan och inte dansar! :P Typ som Ylva ;P Hehe! ^^

Och jag har tre kronor på kontot. Men det löser sig :P
2008-05-10
12:52:04

Trött.

Igår var jag på grillkväll hemma hos Mia och Putte! Det var jattekul verkligen! ^^ Jag och Putte snackade mer än vad vi brukar och vi var för en gångs skull riktigt trevliga med varandra och jävlades inte heeela tiden :P
Mia blev full och det var ganska kul att se faktiskt :P

Tobbe gck ner på systemet nyss för att handla lite öl till kvällen, för då ska han ut med sina kompisar, så jag och Alice blir själva ikväll. Om vi inte åker hem till mamma istället och firar henne för att hon fyllde i måndags.

Snart fyller jag år. Jag har bara önskat mig pengar av släktingar, eftersom jag vill kunna köpa mig en vettig kamera.
Hoppas jag får ihop åtminstonde tre-fyra tusen, men det tror jag inte :P

image66
2008-05-08
22:06:47

Vad vill jag egentligen?

Just nu vill jag bara ta ett ryck i mig själv och skaka om mig tills ögonen ploppar ut.
Jag måste göra något åt mig själv för det här funkar inte längre.


Vad jag vill göra för att må bra.

+ Sluta röka
Jag måste verkligen sluta röka snart. Jag har inte råd, det är inte nyttigt och det är dessutom det viktigaste av allt, inte bra för Alice.

+ Söka jobb
Får inte Tobbe sitt jobb nu på Ericsson så måste jag börja söka jobb för nästa månad får vi inga pengar. D: Men det visar sig i morgon för då ska Tobbe på möte med Ericsson.

+ Städa undan.
Jag måste börja städa undan i lägenheten, kanske möblera om. Behöver dessutom slänga massa skräp och städa upp i förrådet så jag får plats med alla vinterkläder.

+ Hus
Ska börja titta på hus snart också, för Tobbe har sagt att om han får fast jobb så kan vi börja fundera på hus <3. Säger inte att vi ska flytta på en gång, men man kan börja titta runt lite! ^^

Ja det var lite vad jag behöver.... Dessutom kommer Ylva snart och då ska vi festa och vara glada och fläta in dreads  ^^