2010-06-26
20:06:01

2010-06-25 -- 2010-06-26

Igår var det midsommar. En av dom trevligaste hittills faktiskt. Jag, Alice och Jolle följde med Erik och Linnea ner till djulö och dansade lite längs midsommarstången. Trodde det skulle hända mer men det gjorde det inte, så vi åt lite glass och åkte hem igen. Åkte iväg och handlade på willys och vid halv sex så började jag göra i ordning middagen, samtidigt som Robin kom över. Skuren fläskfilé med vitlöksmör värmt i ugnen tillsammans med pommes och två såser och god sallad. Smaskens. Skulle göra efterrätt också men vi blev för tjocka under middagen så jag orkade inte. Haha. Sen när Alice hade somnat efter jordens största sockerkick så tittade vi på film och myste ihop oss i soffan och kollade på Ipman 2 igen för Robin hade inte sett den.
Sen fick vi kvällsbesök av min skitjobbiga alkisgranne Marina som kom upp och var allmänt irriterande. Sen började vi att titta på Ong Bak men vi blev så trötta så vi stängde av efter halva filmen och gick och la oss.

Idag så vaknade Alice halv sex och var pigg som en mört. Jolle vaknade vid ungefär halv åtta och vi väckte Robin som slaggat i soffan vid nio ungefär. Jolle stack till gymmet och sen blev det bara att softa fram till klockan tre när Robin skulle hem och vi skulle över till mamma där vi skulle fira en försenad födelsedag till Patric.
När vi var påväg hem så började jag och Jolle bråka igen. Över en jävla colaburk. Jag flippade som en idiot och jag undrar bara, varför? Det händer oftare och oftare nu. Orkar inte. Älskar dig så jävla mycket <3
Just nu längtar vi bara till Grekland. Vi behöver vara ensamma lite och bara slappna av från verkligheten litegranna.
2010-06-14
21:37:14

2010-06-14

Länge sen igen.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Det händer ju så mycket hela tiden.
Går på palladium som vanligt. Nationaldagsfirande i stadsparken. Födelsedag minsann. och vice versa vice versa.

Jag och Jolle håller för tillfället på att leta ett litet radhus/liknande att hyra någonstans i närheten.
Idag var vi och kollade på lite hus och så.
Vi har en fin greklandsemester framför oss vecka 30. Ska bli underbart.

Nu har jag startat i allafall, så nu kommer jag nog kunna fortsätta lite också.



Kom även på att jag hatar min header igen, så designbyte kommer väl ske sså småningom också.