2007-10-30
23:33:28

Pengar...

Jag önskar att jag hade haft pengar... Jag behöver inte vara jätterik, men åtminstonde 2000 extra i månaden skulle funka. Då skulle vi ha råd med alla räkningarna och sen skulle man få så det blir lite över varje månad till en själv. Då skulle jag kunna köpa lite fina kläder till Alice som faktiskt passade i storleken. Jag skulle heller inte behöva dra på mig massa skulder och inte heller behöva låna pengar från Tobbes sparkonto (vilket jag hatar) och jag skulle definetivt inte behöva suga på ramarna bara för att ha råd med julklappar.

Den här månaden ligger vi flera hundra kronor back och jag var tvungen att låna pengar av mamma igen. Jag hatar att låna pengar av folk. Nu är jag skyldig mamma 1000 kronor bara på dom två senaste månaderna. Jag kommer inte kunna betala tillbaka förns jag får jobb.
Från Tobbes sparpenagar är han skyldig 13000 kronor och jag 6000 kronor, på ett ungefär. Det är sådana pengar som måste tillbaka för det är hans sparpengar!

På fredag ska Micke sälja lite saker åt mig. Hoppas jag får något sålt. Hoppas verkligen det!
För den sista sticker jag ner till Ylva och det vore roligt att ha några hundralappar med sig... Suck.. Fattar inte hur det här ska gå ihop sig....

Jag blir galen.
2007-10-24
22:50:23

Dreeeeaaaads.....§

Idag satte Natha in vita och rosa dreads i mitt hår! Det blev fint!
Det gjorde hon under våran fikastund som hon, jag, tobbe, alice, johnny, jocke, victor och madde hade! ^^ Chokladkaka med vispgrädde! Jammi!

Ska snart ner en timme eller två på san marino och slappna av lite och sjunga en trudelutt med Micke! ^^ Aaaaw!
2007-10-24
02:13:26

Mitt i natten

Kan någon säga mig vad fan jag gör uppe klockan två på natten när jag har en dotter som kommer vakna snart och jag behöver all sömn jag kan få? Suck..

Aja hur som haver, längtar tills i morrn, för då kommer Madde, Natha och Victor och fikar! ^^ Jäjj!
Då ska Natha sätta in dreads på mig! Då ska jag bli fiiin! Mihi! Hon har även med sig en kladdkaka som vi ska smaska på tillsammans!

Imorrn kommer även våran tvättmaskin äntligen. Vi är liiite, men bara lite behov av en tvättmaskin nu när vi har ett kräkbarn som kräks ner allt! o__O
Sen kommer även våran nya dubbelsäng i morrn som jag och Tobbe köpte idag! ^^ Jäjj! Mig sova skööönt!
2007-10-21
13:22:52

Lång tid blir det

Jag har inte skrivit blogg på mycket länge nu.
Sist jag skrev så var jag gravid och nu är jag mamma! Jag har fått en dotter som heter Alice och som nu är 2 månader gammal. Lite födelsedata
Längd: 46 cm
Vikt: 2760
Huvudomfång: 33 cm

Allt gick bra med förlossningen och nu är jag en utsliten småbarnsförälder som mest bara byter blöjor, matar, torkar kräk, tvättar, lagar mat, städar osv osv i all evighet.
I fredags så var Alice hos sin farmor så då kunde jag och Tobbe gå ut och festa! Det var riktigt kul men eftersom vi inte druckit nån av oss på närmare ett år så blev båda två hyfsat på lyset. Men Tobbe var värst! ojoj... Suck för karlar!

Just nu längtar jag riktigt jäkla mkt efter olika saker.
Den dagen Alice sover natten igenom.
2 november. Då sticker jag och tjejerna till Norrköping och festar.
30 november. Då åker jag och Alice ner till Ylva och stannar där över natten! Naaw!

Nu ska jag laga lite frukost till mig och Tobbe! <3