2008-07-27
02:00:21

Bögar, tårar och skratt.

Ikväll efter malmamarknaden hände det både roliga och jäääätteläskiga saker! Åtminstonde en läskig sak.
Jag umgicks med Tomas och Cristian nu ikväll och när dom kom så blev jag så till mig, för det var så länge sen, så jag märkte inte att porten gick igen när jag skulle hälsa på dom ute.
Sen när jag har rökt klart, så får jag mitt livs chock.
Porten är låst. Jag har ingen nyckel, portkoden funkar bara fram till klockan åtta (en kvart försent), porttelefonen funkar inte. Men det värsta var att Alice låg upp i sin säng och sov. Ensam. HELT FUCKING JÄVLA SJÄLV!
Och där står vi och funderar på vad vi ska göra, och jag får panik och börjar gråta och då börjar Christian få panik också.
Då ser jag på håll hur mina gamla grannar kommer gående, Klara och hennes man. Och jag vet att dom känner dom andra i porten så jag frågar efter ett telefonnr eller nåt.
Då visar det säg att dom har garagenyckeln kvar så dom kommer in i källaren från en annan port.
Så medans Klaras man springer och hämtar nyckeln så är jag i upplösningstillstånd.
Då mitt i alltihopa så börjar Alice gråta uppifrån lägenheten. Tillslut skriker hon, och är jätterädd, och där står vi nedanför och kan inte göra NÅGONTING! Det var nog bland det värsta som har hänt, sådär tillfälligt!
När Klaras man äntligen kommer med nyckeln så vi kommer ner i källaren, kan jag lova att jag sprang. Jag har nog aldrig rört mig så fort någonsin förut.

Tack och lov gick allt bra. Alice somnade om och jag kunde ha min underbara filmkväll med två av mina underbara bögar! <3<3<3

2008-07-27
01:52:13

Malmamarknad! Woho!

Idag stack jag, Tobbe, hans syter Susann och hennes karl iväg på en av Sveriges största marknader i Malmköping! <3
Alice lämnade vi hemma för vi trodde att det skulle bli för varmt för henne. Och TACK OCH LOV för att vi gjorde det för fy bövelen vad hett det har varit idag! Och att dessutom gå omkring en hel dag i samma kläder på en dammig marknad, det var lite i mesta lagret tror jag XD
Men det var såååå kul! Jag är helt kär i marknader och tivolin och sånt! <3<3<3<3<3
Jag åkte en jätterolig karusell som åkte högt, snabbt och snurrade runt! Vad mer kan man begära?? Fleeeeera gånger! :D

Hittade ganska mina saker, och jag ville ha sååå mkt! Nästa år ska jag ha med med 6000 med mig minst för då ska jag storshoppa minsann! <3<3

     
2008-07-21
08:27:58

Jaha?

Det har varit så sjukt mycket att blogga om nu så jag har helt enkelt bara skitit i det :P

Men annars är det bra, i den mån det kan bli. Är lite flottig i håret bara, ska väl kanske se till att göra nåt åt det snart :P
Men just nu river Alice i min hand och vill ha uppmärksamhet, så det får bli ett senare projekt.

Var ute och festade i helgen, det var kul. Nästa helg ska Tobbe till Fagerön i tre dagar, så jag ska försöka skaffa barnvakt lördag-söndag och då blir det fest! Woho!

Snart fyller Alice ett år! Lilla kickan. Tiden har gått så fort! D: Men den 19 aug har Alice tårtkalas för sina släktingar. Och det ska vara ballonger, och söta tallrikar och annat skoj! Det är inte varje dag ens dotter fyller ett!

Men nu ska jag röka! Bajs bajs...
2008-07-07
21:55:13

Ganska länge sen nu..

Det har hänt massa saker, så jag har inte haft ork att blogga. Det orkar jag egentligen inte nu heller, men jag måste börja om nångång :P Jag orkar inte berätta allt som har hänt, för det är så mkt.. Men jag kan börja på en ny kula.

Jag har en jättefin vän som ska flytta nu till augusti till sin första egna lägenhet (YOU KNOW WHO YOU ARE! O__o) och hon inhandlar saker till sin lägenhet mest hela tiden och det är så sjuuukt fina saker hon handlar! Så jag har fått världens shoppingmani! Och det är inte så roligt när man inte har några pengar :P Det funkar inte så bra då :P
Men jag vill i allafall börja inreda ordentligt i lägenheten! Eller åtminstonde börja piffa till litegrann.

Kommer lägga upp bilder nångång snart vad jag vill ha..