2010-07-04
12:32:05

2010-07-02 -- 2010-07-04

Var ledig från Palladium i fredags. Var hemma och pluggade istället. Det gick sådär. Klockan fyra så kom Tobbe och hämtade Alice. Känns alltid lite jobbigt när hon åker, men att få sova fyra mornar i månaden är underbart. '
I alla fall, efter dom hade åkt, så åkte jag ner till systemet medans Jolle gjorde prov. Träffade Jessica och Chrille och vi gick och våldgästade Micke.
Satt där och sjöng och hade trevligt fram till Jolle kom. Då gick vi ner till Hot Basilika och käkade thaimat <3. Dock var det så varmt så man orkade knappt få i sig något. Efter det så stack jag och Jolle hem så jag kunde byta lite kläder och så tills vi skulle ner till stadsparken. Jessica och Chrille kom efter ett tag och vi förkrökade hemma hos mig. Alla utom jag förstås, för när jag kom hem så kom jag på vad det var jag hade glömt från det att jag cyklade ner till stan; jag hade en skrivuppgift till min lärare att skicka in, innan tolv. Så alla satt och drack och jag satt och skrev. Haha.
Efter det blev det stadsparken och ta en varsin öl i kvällssolen.
Allt slutade med den bästa utekvällen på mycket länge; ingen var för full, ingen var ledsen och allt var bara trevligt!
Igår så vaknade jag vid halv ett (!) och var lite seg. Jag och älsklingen stack ner till Djulö vid två tillsammans med Jonas, Fredrik, Erik, Said och hans underbara dotter Frida.
Frida är sex år gammal, halvlibanes och så fruktansvärt charmig. Hon och jag gaddade ihop oss mot killarna och badade och åkte kana och byggde ett litet hus, fram till halv sex då vi skulle åka hem. Jag längtar tills Alice uppnår den här åldern, fast jag kan inte tänka mig att hon skulle kunna vara äldre x)
När vi kom hem så åt vi spaggetti och köttfärssås, lite, och sen stack jag iväg till Lotta med massa barnkläder som har blivit över.
Efter det blev det hem. Jolle skulle iväg till Fredde och supa med dom, men jag var så trött att jag stannade hemma med mina två underbara svågrar istället och tittade på film. Efter det så slogs jag och Joakim lite, medans Chrille spelade gitarr. Sen hamnade vi i ett jätteseriöst och allvarligt samtal och pratade om beteenden, förflutna och sådant. Ganska jobbigt, men mycket behövligt för dom. Hade en underbar dag hela dagen igår.
Idag sitter jag i soffan, medans Jolle är i sin gamla lägenhet och städar ur den.
Ska troligtvis träffa Chrille senare och i morgon så blir det bio med dom fina och till att se Eclipse.
2010-07-01
00:11:05

Tvätt, modellbilder och skitsnack

Klockan är tolv och jag kommer nog sitta uppe ganska mycket i natt. Håller på och tvättar upp hur mycket som helst.
Passar på att ladda upp lite bilder också. Några modellbilder har kommit, dock inte dom från mattias.

Jag är så trött på allt jävla skitsnack just nu. Jag har gjort misstag precis som alla och jag står för allt även fast jag kanske ångrar det. Men gjort är gjort och vad fan ska jag göra åt saken nu? Jag saknar vissa människor och avundas vissa människor och tycker synd om en del. Men det finns tre personer just nu som jag tänker lägga min energi på just nu. Alice, Jolle och mig själv. Jag orkar inte med att rätta till gamla misstag som kanske inte ens behövs rättas till för det kanske bara är skitsaker egentligen.