2007-03-30
18:55:33

Fredag idag!

Den här veckan har varit helt sjukt galen... Iallafall i viss mån!

I måndags så skulle jag och Dessan på studiebesök på mälarsjukhuset i Eskilstuna inför vårat projektarbete om prematurbarn (för tidigt födda)..
Mötet var klockan halv ett men det enda tåg vi kunde ta kom fram klockan tio till E-tuna! Lagom till att solen och affärerna öpnnade sig! Så hon och jag gick omkring i det fina vårvädret och shoppadetills mötet! Underbart mysigt!
På avd fick vi se en litenlitenLITEN bebis på kanske tjugo cemtimeter! Den var så otroligt söt! Annars så var besöket otroligt intressant! ^____^
Efteråt så behövde vi inte åka tillbaka till skolan så vi gick och käkade gott och gick lite till i affärer tills klockan fyra då tåget gick! Otroligt soft dag tyckte jag! Tills vi kom fram till Hälleforsnäs! Då stannade tåget eftersom det var signalfel i Flen... I 40 min stog toget där... Sen åkte vi vidare i snigelfart fram till Flen där vi var tvugna att stanna igen... I 50 min den här gången! Herregud! Och sen efter 50 min så sa föraren att vi fick byta tåg... Så istället för kvart över fem bussen så blev det kvart över sju-bussen! Gaaaahhh!! Trött flicka kom hem på kvällen!

I tisdags så skulle min lön komma in, men hade den gjort det då? Nää... Och då fick jag panik eftersom Linne fyllde sex år i tisdags! Säg till en sexåring att du inte har pengar till en present! Men tack och lov så träffade jag Agnes som var så underbar att hon lånade ut 50 spänn till mig så det löste sig i allafall!

Onsdagen kom och gick utan att pengarna droppade in som dom skulle...  Galenheten spred sig i kroppen!!

Igår, torsdag, så började det bli nervöst inför idag då vi skulle redovisa projektarbetet som vi arbetat på i ett halvår! Annars å hände det inte så mkt... Tisdag, onsdag och torsdag så har jag föresten fikat med polare på Palladium på eftermiddagarna! Mysigt!

Idag så fick jag studiebidraget så då efter skolan så gick jag och Annika på stan med Annikas underbara 8-åriga dotter Matilda! Jag köpte lite påskpynt eftersom Tobbe nästan inte har nåt pynt över huvudtaget! ^____^
Ikväll så ska folket ut på krogen i vanlig ordning! Men Victor är inte hemma så det blir lite tomt utan han!
Nej nu ska jag på toa och sen trallar jag över till Madde! ^_____^

Sätter in en bild på den sötaste men  mest panikslagna människa jag känner! Älskar dig Madde!

2007-03-25
12:16:22

Våffeldagen ska väl firas med våfflor??

Jajemen det ska det! Så nu har jag skickat ner Tobbe på affären så han kan handla våffelsmet, vaniljglass, grädde och sylt! ^____^ Så nu kan vi äntligen inviga vårt nya fina våffeljärn! Mmmm!
I övrigt så händer det väl inte så mkt idag...  Ska väl städa lite och sen ikväll så åker jag hem för i morrn börjar skolan och då ska jag till Eskilstuna och gå på studiebesök med Desireé på en prematuravdelning. Ska bli kul!

Igår så var jag ute och fotograferade Linda litegranna! Det var roligt! Ska sätta in lite bilder på henne!

              

  
2007-03-24
11:18:31

Vad jag älskar lördagar....

....NOT! Inte om man mår så jäkla pissdåligt som jag gör just nu! Det känns nästan som jag är bakis.. Vaknade klockan åtta i morse av att jag hade svinont i ryggen (måste ha sovit snett) och var extremt jävla kissnödig... Gick upp på toaletten, satt och funderade om jag skulle ta en cigg, kom på att det orkade jag inte så jag gick och la mig brevid Tobbe igen.. Klockan halv elva när jag vaknade igen så var ryggvärken kvar och dessutom kände jag hur extremt förkyld jag egentligen är! Jag borde egentligen inte ha gått ut igår, men fy fan vad kul jag hade!
Kvällen började med Victors lägenhet! Där samlades vi några stycken och hade jätteroligt! Fast när jag kom så tittade alla på Power Rangers... (Hmm...??) Hahaha! Sen så blev det bara hålligång! Jäjj! Fast vid tio så gick jag och la mig en stund för jag var trött, men eftersom det bara var en halvtimma kvar innan vi skulle dra så gjorde det inte så mkt... Dom sprang juh ändå om varandra för att höra hur det var med mig! ^____^
Väl på San Marino så upptäcker vi att vid det enda lediga bord som vi skulle kunna sitta vid, där satt mitt ök till ex med sin flickvän! Jihoo.... >____< Men inte kunde det hindra mitt humör så länge! Jag skulle gärna ha blivit kompis med hans flickvän om det inte vore för att båda är så anti mot försoningar och att hn verkar en smula tråkig (?)... Var jag dum nu? Nej det tycker jag inte... Dom gick i allafall hem sen så det var väl bäst så annars hade jag kanske varit dum på allvar! Hehehehe.... Nee...
Vid tolv så kom Tobbe ner och gjorde mig glad! Sen satt alla och hade jättetrevligt till klockan ett då krogen stängde.. Då gick Tobbe och jag hem och sov! Sköönt!

Så just nu, dagen efter, så ligger Tobbe i sängen och jag sitter här och det är en ganska trevlig och mysig stämmning här nu! Funderar på att göra frukost men jag vet inte om jag orkar!
Klockan strax-före-fem (?) så kommer familjen och hämtar mig och Tobbe för då ska vi över till Lena och Johan och deras sju ungar och äta god middag! ^____^
2007-03-23
10:15:55

Och törnrosa sov i 100 år....

Ok, det var nu år och dagar sen jag skrev sist! När jag försökte sista gången så blev allt bajs så jag sket i det...
Men se på fan, jag kom tillbaka ändå!Hej och hå...
Den sista tiden har det inte hänt så mkt.. Haft praktik i fyra veckor på BUM och ÖNH mott... Nu är den äntligen över och skolan börjar igen nu på måndag.. Ska bli kul att träffa alla igen!
Men småviktiga saker som har hänt annars? Jag jobbade en helg nu i månaden så på tisdag får jag pengar!
I onsdags så var jag hos barnmorskan med Tobbe och pratade med Catarina! Vi lyssnade på bebisen och allt lät fint och bra! Och idag klockan halv tolv så är det ultraljud! Andra och sista gången det blir ultraljud!
Två födelsedagar har vi firat! David fyllde 20 och Chrill har fyllt 21!
Men det viktigaste som har hänt det hände söndagen den 18 (nu i söndags asså) mars! Då på kvällen så sparkade lilla vännen i magen för första gången och sedan dess så har den inte gett sig! ^____^  Otrolig känsla!

Ikväll så blir det väl utgång som alltid, ska ringa och höra vem det blir förfest hos, för det brukar juh vara ganska olika! Men men... Nu ska jag gå och ta en dusch och göra mig i ordning för ultraljudet! Pöss och kräm på er!

Just det buy the way! Var inne på en underbar sida för skor och hittade två par skor som jag utan tvekan skulle ha köpt och användt om inte faktumet fortfarande fanns att jag kommer vara höggravid hela sommaren!

  

   Michael Antonio           Wild Rose Seana
2007-03-11
13:11:43

Lördag och söndag

Igår, lördag, så vaknade jag med solskensväder! Solen sken in i hela rummet och jag var på toppenhumör och pigg som en lärka! Tobbe däremot tyckte nästan att jag var dum i huvudet som orkade vara det klockan halv tio på en lördag! I alla fall så fick jag upp honom för att käka frukost och sen fick jag till och med honom ner på stan där vi trallade runt med Madde och Victor! Där på stan tog jag massa - tre st - kort som jag ska sätta in här!
På kvällen så gick jag över till Victor där jag och Madde och han kikade på Melodifestivalen! Efter ett tag så kom Chrille och Dansken upp och drack alkohol! Båda blev kalasfulla och där satt vi allihopa som en enda stor familj och kollade på tv! Vi hejade på the Ark och dom VANN!! Jag och Madde höll på skrika oss hesa och dom andra döva! Mohahaha!

Idag, söndag, så har jag städad lite och ringt till mamma för att bjuda över henne och Erik på fika ikväll!
Hon skulle ringa upp efter hon pratat med Erik men nu har Tobbe suttit och pratat i telefon i nästan en timme så mamma kanske börjar tappa hoppet på att få tag på mig! ^____^

Ska väl kanske om jag orkar senare gå ut och ta massa kort! Det skulle vara kul!

   
2007-03-09
18:57:03

Fest ikväll...

....vilket kommer bli skönt eftersom jag har haft praktik hela veckan på öron-näsa-hals och barnmottagningen!
Kul jovisst men inte om man är sjuk, vilket jag har varit! Så ikväll så ska jag festa loss riktigt ordentligt! Nykter absolut, vill ju inte paja livet för min lilla knodd i magen, men ingen kan väl festa loss nykter som jag? ^____^
Har nu äntligen tagit en liten bild på min mage! Tihi! Så jag kan visa att jag HAR växt lite! Tobbe kallar mig tjockis hela tiden! Dumma han! Hehehe!

                                                                            
                                                                                                                  
2007-03-05
13:54:32

Länge sedan sist.... >____<

Okej! Jag medger att det var aplänge sen jag skrev sist!
Bråka inte på mig bara för jag har praktik och orkar inte skriva hela tiden!
Annars så flyter livet på väl! Ultraljud ljuder hela tiden! Ett i 14:e och ett i 19: veckan! Och jag går in i 16:e nu! Jäjj!
Jag börjar bli stor och rund!
Känner mig ganska -hej-kom-och-hjälp-mig- nu och vill göra något med mig själv!
På en frisörsalong i närheten så har dom paketpris på 650:- där det ingår klippning, färgning och slingning!
Försöker få min karl att inse att det är precis vad jag vill ha i tidig studentpresent!
Vill bli LJUUUUS i håret! nästan platinablond med många färgklickar i....