2009-10-28
10:25:45

God damn it! x(

Jag pallar inte idag. Jag tror jag tänker hoppa över idag.
Jag hatar soc. Ska dit och få pengar klockan två.

Annars kommer Sandra hit idag <3<3 Så det vill jag i och för sig inte missa ^^

På fredag kommer Ylva :D <3<3<3<3
2009-10-25
17:00:16

Promenad och handboll

Har varit på promenad med Bella hela dagen och fy fan vad jag verkligen verkligen behövde det. Jag fick så mycket sagt som jag inte ens skulle säga till mig själv. <3<3<3.
Och hon behövde det lika mycket som jag tror jag.

Hem efter det och laga hamburgare till mig och karln ^^ Smaskens va! :) Blev över till matlåda till honom också. Så det var bra *^^

Nu väntar jag på syrran som ska låna min nyckel medans jag är på handbollsmatch. Bella ska spela utan att vara bakis för en gångs skull xD
2009-10-25
10:52:01

Relativt trött.

Satt uppe till tre igår för att leka lite med det nya utseendet på bloggen, men så länge photoshop inte fungerar så kommer den få se ut som den gör :/ Palla. Halvfärdig och jävlig...

Blev väckt idag av Bella. Vi ska ta en långpromenad och ventilera lite faktan om våra struliga liv. Herregud vad vi behöver det just nu.

Nu. Frukost.
2009-10-25
02:15:04

header

Jobbar på. Får se hur slutresultatet blir... :/

2009-10-25
00:59:21

trött-.

Kvällen har varit riktigt mysigt. Jag, gubben, Jessica och svåger hade filmkväll. Vi tittade på How High tror jag den heter. Helt sjuk film om två svarta pundare som får hjälp av den enas döda pundarkompis spöke att komma in på Harvard. Filmen handlar i princip hur mycket dom pundar sönder stället. Helt sjuk alltså, men ganska rolig ^^

Nu ligger Jolle och sover, men jag orkar inte riktigt lägga mig än. Är lite sprittig. Skulle vilja ut och jogga eller något, men det är för halt och för mörkt.

Jag skulle antagligen halka och dö
2009-10-24
11:44:39

Saknar det gamla och ser fram emot det nya.

Party igår med Jessica, Christian, Chrille och Teimur! Förkröket var jätteroligt. Dansa gärnet hela kvällen nästan.
Dock så dunkade jag Teimurs huvud i betongväggen lite väl hårt o__O Hahaha! Det var kanske inte meningen att det skulle bli så hårt bara x).
Försökte få tag på Jolle hela kvällen. Han festade med några andra och var jättefull när jag pratade med han på förkröket. Sen slutade han helt plötsligt sluta svara. Knas.
Jag och Chrille fööljde med Jessica hem och tog hand om henne efter krogen <3<3< Sen tog vi med oss tacosen som vart över sen middagen och så gick jag och Chrille hem till han och snackade och åt tacos.
Kom hem till Jolle klockan tre och då hittade jag han däckandes i soffan. Spyfläck nedanför och mobilen i den. xD Tvättade av mobilen och la den bredvid honom och la en filt på honom och sen gick jag och la mig i sängen.
Vaknade klockan åtta nu av att Jolle rumlade ner i sängen och sa att han skulle sticka om en kvart. Han hade nju för fan truckutbildning idag och jag trodde aldrig att han skullle komma upp till den! Hahaha!
Fick han i allafall att borsta tänderna och byta tröja innan han vinglade iväg fortfarande ganska full. Hahaha <3<3

Sitter nu och lyssnar på Pitbull och funderar på att ta något att äta. <3
2009-10-24
11:27:12

Och varför kan jag inte byta bloggbild för???!!! o__O

wtf!
2009-10-22
13:24:21

Phett long time ago

Okej har inte skrivit på länge igen. Och mycket har hänt sen skoincidenten. Kan ju avslöja att jag faktiskt köpte skorna i allafall :D Hahaha ^^

Jaja, sitter hemma hos karln nu. Ja jag skaffade mig ju faktiskt en sådan också :) Jolle. Mhm.
Sitter hemma hos han nu ensam. Tråkigt satan.
Alice på dagis, Jolle på jobbet och mobilen hemma så jag kan inte nå folk ;(
Funderar på att gå hem och hämta den men jag tror inte jag orkar. Gick hem och hit igen förut och hämtade mitt chips och min cola.

Fest i morgon då med kompisarna :D
Och nästa vecka kommer ÿlva <3 Happyface för fan! :D